Badkamer renovatie Amsterdam

Wilt u uw badkamer verbouwen of renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als erkende installateur kunnen wij alle werkzaamheden voor u verzorgen, van het plaatsen van de douche tot het installeren van de wastafel. Wij leveren topkwaliteit en kunnen al uw wensen verwezenlijken. Neem gerust eens contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!

 

Onze diensten

Samen met u ontwerpen wij uw droombadkamer en maken deze waar! Laat ons uw visie omzetten in werkelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij kunnen helpen uw droombadkamer te creëren. U kunt bij ons terecht voor het creëeren van een compleet nieuwe badkamer of alleen een badkamer renoveren of verbouwen zoals een toilet renovatie.

Bij een complete badkamerrenovatie denken we graag met u mee over een praktische indeling. Onze badkamer installateurs zorgen voor strakke lijnen en dat alles netjes afgewerkt. Ook helpen we u graag met het bedenken van de juiste stijl, zoals bijvoorbeeld een landelijke badkamer. Een volledige badkamerrenovatie duurt meestal tussen de 1-2 weken. Een oude badkamer vervangen en alleen het nieuw sanitair plaatsen kunnen we eerder klaar zijn. Dit duurt meestal enkele dagen.

Badkamer verbouwen Amsterdam 2

Wat kost het ontwerpen en plaatsen van nieuwe badkamers?

De kosten van een nieuw badkamerontwerp zijn afhankelijk van uw wensen en het aantal veranderingen dat u wilt doorvoeren. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Onze vakkundige installateurs zijn ook opgeleid in elektrawerk, zodat zij eventueel verlichting of stopcontacten kunnen installeren. Ook voor het plaatsen van badkamers kunnen wij geen vaste prijs hanteren. Omdat ieder zijn of haar wensen uniek zijn geven wij voor ieder ontwerp plus het plaatsen en alle montages een aparte opgaven. Wilt u exact weten wat de kosten voor uw situatie zullen zijn? Vraag dan een offerte aan via de website of neem telefonisch contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken om bij u langs te komen.

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het realiseren. Dus neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te beginnen met het ontwerpen van uw droombadkamer! Wij horen graag van u.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button