Houten vloer renoveren

Ervaren aannemersbedrijf uit Amsterdam.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Houten vloer renoveren

Al meer dan 20 jaar levert ons ervaren team van aannemers eersteklas vloerrenovatie diensten voor houten vloeren aan klanten in de hele regio. Onze professionals zijn niet alleen deskundig en ervaren in alle aspecten van herstel en reparatie van houten vloeren, maar ze hebben ook een scherp oog voor design en esthetiek die elke kamer tot leven brengen. Of u nu kleine reparaties of een uitgebreide revisie nodig hebt, wij kunnen u helpen.

 

Onze werkzaamheden voor uw houten vloer renovatie

Van schuren, beitsen, polijsten, polijsten en meer – ons team is er om ervoor te zorgen dat uw houten vloeren er zo goed als nieuw uitzien. Wij begrijpen dat elke klus uniek is en daarom nemen wij de tijd om elk project van geval tot geval te beoordelen, zodat wij de best mogelijke resultaten kunnen leveren en uw verwachtingen kunnen overtreffen.

 

De beste apparatuur voor uw houten trap

Wij zijn trots op onze toewijding aan details en vakmanschap. Ons team gebruikt geavanceerde apparatuur en een verscheidenheid aan afwerkingen, beitsen en sealers om ervoor te zorgen dat het renovatieproject voor houten vloeren in één keer goed wordt uitgevoerd. We zijn er ook trots op dat we milieubewust zijn en milieuvriendelijke producten gebruiken die veilig zijn voor uw gezin en huisdieren.

Houten vloer renovatie

Bij Aannemer Amsterdam 020 garanderen we betrouwbare service van begin tot eind. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis advies en prijsopgave voor al uw renovaties van houten vloeren! Met onze jarenlange ervaring in de sector kunt u erop vertrouwen dat onze professionals elke keer weer superieure resultaten leveren.

 

Is uw houten vloer beschadigd? Wij repareren het!

Wanneer als u voor Aannemer Amsterdam 020 kiest, vertrouwt u op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden een breed scala aan renovatiediensten voor houten vloeren die de schoonheid van uw huis of bedrijf zullen herstellen. Het repareren van een houten vloer, en een nieuwe afwerking of het uitpoetsen van krassen en deuken – wat het project ook is, u kunt op ons rekenen voor superieure resultaten. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

Onze renovatie diensten voor houten vloeren bestaan uit:

– Schuren en overspuiten

– Reparatie en renovatie

– Oppoetsen en polijsten

– Beitsen met verschillende kleuren en afwerkingen

– Verzegelen ter bescherming tegen slijtage

– Verwijderen van oud tapijt en andere vloerbedekking

Bij Aannemer Amsterdam 020 is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij begrijpen dat elke hardhouten vloer uniek is en daarom besteden wij veel aandacht aan details als het gaat om uw vloer.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button