Huis laten bouwen Amsterdam

Ervaren aannemersbedrijf uit Amsterdam.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Aanrechtblad wrappen

Wilt u een huis laten bouwen Amsterdam? Of in één van de andere steden waar wij actief zijn? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zijn een collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) dat gespecialiseerd is in het bouwen van huizen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende typen woningen, die wij geheel naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren ontwerpen en bouwen. Zo weet u zeker dat het huis precies is zoals u wilt!

 

Uw droomhuis bouwen

De eerste stap is om contact met ons op te nemen. Wij maken dan een afspraak met u om samen de mogelijkheden te komen bekijken. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kunt u uw wensen kenbaar maken voor het huis. Op basis hiervan maken wij een offerte op maat voor u.

Als u besluit uw huis door ons te laten bouwen, beginnen wij met het maken van een ontwerp. Dit wordt volledig afgestemd op uw wensen. Zodra het ontwerp is goedgekeurd, beginnen wij met het huis bouwen. Dit doen wij altijd in nauw overleg met u, zodat alles volgens plan verloopt en u op de hoogte wordt gehouden van de voortgang.

 

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen doen?

Het proces van een nieuwbouw huis bouwen is zeer gestroomlijnd. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn met elk detail van het ontwerp en de bouw. Wij geloven dat communicatie de sleutel is tot een succesvol bouwproject, en ons team is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen van onze klanten weg te nemen. Wij hanteren ook een zeer strikte planning, waardoor onze klanten verzekerd zijn van een tijdige oplevering van hun nieuwe woning.

Een huis bouwen is een heel spannend proces, en wij zijn er trots op dat wij onze klanten de mogelijkheid kunnen bieden om hun droomhuis te bouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw eigen huis te bouwen!

Aanrechtblad wrappen

Individuele zelfbouw wat is dat?

Zelfbouw betekent dat u uw eigen huis bouwt. Dat is niet alleen leuk, maar ook goedkoper dan het kopen van een kant-en-klare woning. En door ons als partner te kiezen, wordt het proces voor u een stuk eenvoudiger. Wij denken met u mee over de mogelijkheden en realiseren een ontwerp uit dat aan al uw wensen voldoet. Vervolgens verzorgen wij het hele traject, van de bouw tot de oplevering van de sleutel. U kunt dus gewoon achterover leunen en ontspannen nadat u de juiste kavels hebt gezien en er eentje hebt uitgekozen.

De kosten van zelfbouw zijn vaak lager dan de aankoopprijs van een vergelijkbare sleutelklare woning. Dat komt omdat u bij zelfbouw alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. U betaalt niet voor de winst van een projectontwikkelaar of voor de BTW bijvoorbeeld. Daarnaast heeft u vaak meer mogelijkheden om te besparen op de bouwkosten. Bijvoorbeeld door een deel van het werk zelf te doen of door gebruik te maken van energiebesparende maatregelen zoals duurzaam bouwen.

Natuurlijk is het leuk om uw eigen huis gebouwd te zien worden. Maar zelfbouw is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt veel betrokkenheid en kennis van het bouwproces. Wilt u meer weten over zelfbouw? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en helpen u op weg naar uw droomhuis.

 

Renovatie door een bouwbedrijf

Veel mensen kiezen ervoor hun huis te renoveren in plaats van een nieuw huis te bouwen. Daar zijn verschillende redenen voor. De meest voorkomende reden is misschien wel dat huiseigenaren hun huis willen moderniseren zonder het gedoe en de kosten van een verhuizing. Een bouwgroep kan u helpen om uw huis er weer als nieuw uit te laten zien en aan te laten voelen, zonder de ingrijpende verhuizing.

Een andere reden om te renoveren is als u meer ruimte nodig hebt. Wij kunnnen uw huis uitbreiden of ongebruikte ruimte ombouwen tot een leefbare ruimte. Dit kan een geweldige manier zijn om de extra ruimte te krijgen die u nodig hebt zonder te hoeven verhuizen.

Uw huis renoveren kan ook een geweldige manier zijn om geld te besparen. Vaak is het bijwerken van uw huis betaalbaarder dan het bouwen van een nieuw huis. En door energiezuinige materialen en apparaten te gebruiken, kunt u nog meer geld besparen op uw energierekening.

Als u overweegt uw huis te renoveren, nieuw te laten bouwen of te verbouwen neem dan vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij kunnen uw ideeën bespreken en u helpen bij het plannen van het renovatieproces.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button