Schoorsteen reparatie

Ervaren aannemersbedrijf uit Amsterdam.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Schoorsteen reparatie

Heeft u een schoorsteen reparatie nodig voor uw huis of bedrijf? Zoek niet verder dan onze professionele aannemers. Ons team van ervaren professionals heeft de expertise en vaardigheid om ervoor te zorgen dat uw schoorsteen goed wordt gerepareerd, geïnspecteerd en gereinigd, zodat het functioneert zoals het hoort. Wij begrijpen de veiligheidsaspecten van schoorsteenreparatie en nemen de nodige stappen om het best mogelijke resultaat te garanderen.

 

Schoorsteen reparaties zonder verrassingen

We zijn er trots op dat we kwaliteitsdiensten leveren tegen betaalbare tarieven. Elke opdracht wordt uitgevoerd volgens de industriële normen en voorschriften, zodat alle reparaties in één keer goed worden uitgevoerd. Als er extra werk nodig is, zullen we dit met u bespreken voordat we verder gaan, zodat er geen verrassingen zijn!

 

Een schoorsteen herstellen en repareren, hoe gaat dat in zijn werk?

Het begint met een schoorsteeninspectie. Onze technici zoeken naar tekenen van schade, verslechtering of verstopping en maken een plan om de schoorsteen te repareren volgens de industriële normen. Mogelijk moeten we puin uit het rookkanaal verwijderen, metselwerk of mortel vervangen of roestvrijstalen voeringen installeren.

Schoorsteen repareren

De laatste stap bestaat uit een inspectie van het gehele systeem. Dit omvat het controleren op tekenen van corrosie, het testen van de efficiëntie van de ventilatie en rookafvoer, en het verzekeren dat alle onderdelen goed zijn afgedicht. Na afloop ontvangt u van ons een gedetailleerd verslag van onze bevindingen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw schoorsteen veilig en efficiënt functioneert.

 

Preventief uw schoorsteen laten controleren?

Wilt u uw schooresteen laten controleren? In aanvulling op onze schoorsteen reparatie service, bieden wij ook schoorsteen inspecties. Door regelmatig te controleren en te inspecteren kunt u potentiële problemen opsporen voordat ze een probleem worden en kunt u uw open haard of houtkachel zo veilig mogelijk gebruiken.

 

Uw schoorsteen laten inspecteren

Voordat uw schoorsteen gebruikt, is het belangrijk deze te laten inspecteren. Schoorstenen kunnen worden beschadigd door een aantal omstandigheden, zoals waterinfiltratie en structurele verschuivingen. Schoorsteeninspecties zullen eventuele problemen identificeren, zodat ze kunnen worden gerepareerd.

Onze ervaren vakmannen gebruiken geavanceerde technologie, zoals infraroodcamera’s en rooktesten, om verborgen of moeilijk bereikbare plekken te ontdekken die op schade kunnen duiden. Ons inspectierapport bevat aanbevelingen voor reparaties of vervangingen en advies over de beste manier om problemen aan te pakken die tijdens het inspectieproces zijn gevonden. 

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button