Uitbouw Amsterdam

Ervaren aannemersbedrijf uit Amsterdam.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Aanrechtblad wrappen

Wil je graag een uitbouw laten realiseren aan je woning in Amsterdam of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers, zodat je altijd verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de ventilatie, isolatiewaarde en plafondhoogte conform de eisen van het Bouwbesluit zijn.

 

Belangrijk om te weten tijdens het uitbouwen

Wilt u uw woning uitbouwen? Dan moet u aan een aantal factoren denken. De eerste is de grootte van de uitbouw. Hoeveel extra ruimte heeft u nodig? De tweede is de stijl van de uitbouw. Wilt u dat deze bij de bestaande stijl van uw huis past, of wilt u een geheel andere stijl? Het derde punt is wie de aanbouw gaat bouwen. Gaat u het zelf doen, of huurt u een vakman in? Ook is het belangrijk dat u goed kijkt of er een vergunning nodig is voor de aanpassingen die u wilt maken.

U kunt er voor kiezen om de uitbouw casco leeg te laten opleveren, of wij kunnen het complete interieur verzorgen. Dit heet ook wel prefab uitbouw. Wij verzorgen een aanbouw op maat, wat betekent dat wij een deel van uw bestaande woning vergroten naar uw wensen. Wij kunnen bijvoorbeeld de keuken of woonkamer uitbreiden, of de zijkant van het huis verlengen. Belangrijk is dat uw wensen voorop staan bij de realisatie van de uitbreiding van uw woning

Voor een optimaal resultaat is het ook belangrijk dat de ventilatie, isolatiewaarde en plafondhoogte voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Wij adviseren u hier graag over.

Wat is het verschil tussen een aanbouw en uitbouw?

De uitbouw is een permanent onderdeel van het huis. Dit betekent dat de fundering, de muren en het dak volgens het bouwbesluit worden gemaakt en de bestaande ruimte wordt vergroot. Een aanbouw hoeft niet aan het bouwbesluit te voldoen. Hierdoor is een aanbouw vaak goedkoper dan een uitbouw. Een voordeel van een aanbouw is dat deze sneller gebouwd kan worden dan een uitbouw. Het is afhankelijk van uw wensen en voorkeuren welke keuze u het best kunt maken. Wij adviseren u graag welke optie de beste is. Een aanbouw of uitbouw wordt beide aan de begane grond gebouwd.

Het uitbreiden van uw woning kan een geweldige manier zijn om extra ruimte en waarde aan uw woning toe te voegen. Sterker nog, bij een platte dak kunt u zelfs nog een dakterras toevoegen. Een uitbouw in Amsterdam of omgeving kan de perfecte oplossing voor u zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Aanrechtblad wrappen

Wat zijn de uitbouw kosten?

De kosten van een aanbouw worden voornamelijk beïnvloed door de grootte van de aanbouw. Hoe groter de aanbouw, hoe hoger de kosten zullen zijn. Andere factoren die de kosten beïnvloeden zijn het type fundering, het type dak en of u al dan niet kiest voor een prefab aanbouw of een aanbouw op maat.

Wilt u precies weten hoeveel een aanbouw voor uw woning gaat kosten, dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Wij houden rekening met een aantal zaken, zoals de grootte en stijl van de aanbouw, maar ook met eventuele speciale wensen die u heeft. Zo weet u altijd vooraf wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. 

Heb ik een bouwvergunning nodig voor mijn aanbouw?

Een belangrijke factor bij de beslissing of of u al dan niet een uitbouw moet laten uitvoeren, hangt af van de vraag of u geen bouwvergunning nodig hebt. In de meeste gevallen is voor een uitbouw een bouwvergunning nodig. Er zijn echter een aantal uitzonderingen op deze regel. Als de uitbouw bijvoorbeeld minder dan 40 m2 groot is en niet hoger is dan 3 meter, hebt u meestal geen bouwvergunning nodig. Als u niet zeker weet of u een bouwvergunning nodig heeft, adviseren wij u contact op te nemen met de gemeente. Zij kunnen u dat met zekerheid vertellen.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button